Mijn favorieten

Huis verkopen in Deventer

Als u overweegt uw huis te verkopen, heeft u waarschijnlijk vragen over de dienstverlening van de makelaar, de kosten en andere zaken die spelen bij de verkoop van uw huis. U kunt er natuurlijk voor kiezen om het huis zelf te verkopen, maar vaak is deze manier niet het meest doeltreffend. U wilt uw huis natuurlijk zo snel mogelijk verkopen en u wilt een makelaar die uw huis het beste kan presenteren.
 

Waarom kiezen voor Adfinis?

U wilt een goede en bekwame makelaar om u gedurende dit traject te begeleiden. Een aantal redenen om voor ons als NVM-makelaar te kiezen:

  • Wij kennen de lokale woningmarkt.
  • Ongeveer 120 huizenverkopers beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op Funda.
  • Als beëdigd taxateur garanderen wij een goed advies omtrent de marktwaarde van uw huis.
  • Wij begeleiden u gedurende het hele verkoopproces, van oriëntatie tot nazorg.
  • Wij zijn onderdeel van brancheorganisatie NVM. Op deze manier garanderen we goede consumentenvoorwaarden, die in overleg met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld.
 

Onze dienstverlening

Het verkoopproces van uw makelaar in Deventer bestaat uit de volgende vijf fasen:

  • 1. Oriëntatie
Het eerste wat Adfinis voor u doet, is het bepalen van de waarde van uw woning. Eén van onze makelaars komt bij u thuis om kennis te maken met u en het huis dat u graag wilt verkopen. Deze waarde wordt vervolgens vergeleken met de waarde van de woningen in de omgeving. Uiteraard houden we hier rekening met de specifieke kenmerken van uw woning. In overleg met u komen we vervolgens tot een vraagprijs.
  • 2. Presentatie
Zodra de oriëntatiefase is voltooid, is het tijd voor de presentatie van uw huis richting de doelgroep. In samenwerking met Zibber zorgen wij voor een volledige presentatie van uw huis. Hier kunt u denken aan mooie vastgoedfoto’s, 2D-plattegronden, een aantrekkelijke video en een 3D-beleving van het huis. Verder maken wij een brochure van uw huis, waarin de gehele presentatie wordt verwerkt. Deze presentatie plaatsen wij tevens op Funda, waarmee we een groot aantal potentiële kopers kunnen bereiken. Daarnaast komt uw woning op onze site en onze Facebookpagina te staan.
  • 3. Bezichtiging/onderhandeling
De bezichtigingen worden via ons kantoor geregeld. De tijden van deze  afspraken worden natuurlijk in overleg met u goedgekeurd richting de geïnteresseerden. Na afloop krijgt u van ons de details van de bezichtiging.
Zodra er een potentiële koper is, dan begeleidt Adfinis u bij de onderhandelingen. Als ervaren onderhandelaar zorgen wij ervoor, dat uw woning tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden verkocht wordt.
  • 4. Verkoop
Het is gelukt! De kopende partij en u hebben een deal! U bent het eens geworden over de prijs, de datum van levering, de ontbindende voorwaarden en de lijst met roerende zaken. Hierbij zorgen wij voor alle juridische en administratieve zaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst. Na ondertekening sturen wij de akte door naar een door de kopende partij gekozen notaris.
  • 5. Nazorg
Uw woning is nu verkocht. Zit u nog met vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of overweegt u juist om een woning in de buurt van Deventer te kopen? Huur ons dan als uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Zoals u zelf bij de verkoop van uw huis heeft ondervonden, behartigt de makelaar de belangen van de verkopende partij. Wees voorbereid en kom op voor uw eigen belangen. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.


Wij maken graag een afspraak bij u thuis om onze dienstverlening aan u toe te lichten. U kunt het contactformulier invullen of bellen met 0570-642299 voor een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring