Mijn favorieten

InformatieavondDe woningmarkt in Deventer en omgeving is op dit moment volop in beweging. Wellicht biedt dit voor u mogelijkheden en daarom wijzen wij u graag op de informatieavond “Is dit het moment om te kopen of te verkopen?” op 11 september 2019 in Deventer.

Is dit het moment om naar uw volgende woning te gaan?
Droomt u van die ene woning op de hoek? Heeft u een favoriete wijk of wilt u liever naar het buitengebied? Heeft u praktische redenen waarom u naar een grotere of kleinere woning wilt verhuizen? Omdat de kinderen de deur uit zijn, u gaat samenwonen of vanwege andere zorgbehoeften? Dan is het goed om te weten dat er verschillende ontwikkelingen zijn, waardoor het juist nu een goed moment kan zijn om uw woning te verkopen of te kopen.

Ontwikkelingen op de woningmarkt bieden kansen
Zo lijken de enorme prijsstijgingen te temperen en is er veel vraag naar bepaalde woningen. In iedere gemeente is de situatie anders. Dit heeft effect op de woningprijzen en biedt andere kansen. Door overwaarde op uw woning, in combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning nu toch al kunnen maken. Uw woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.

Wilt u weten of dit voor u het moment is om te verkopen en/of te kopen?
Kom naar de NVM-informatieavond. Wij organiseren samen met een onafhankelijke woningmarktdeskundige van de NVM, Bronsvoord Makelaars, Frans Makelaardij, Van Bruggen Adviesgroep en Smalbraak Notarissen de “Is dit het moment” avond.

Informatieavond
Tijdens deze avond hoort u alle details over de woningmarkt in Deventer en omgeving. Verder krijgt u inzicht in de vraag en aanbod aantallen van alle type woningen. Wij wijzen u op alle mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of groter wilt wonen of lagere woonlasten wilt. We laten mogelijkheden voor een zo gunstig mogelijke hypotheek zien en relevante zaken van de notaris.

Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie.

Komt u naar de “Is dit het moment” avond?
11 september 2019 van 19:30 uur tot 21:30 uur
De Gasfabriek (Zutphenseweg 6, 7418 AJ  Deventer)

Met hoeveel personen wenst u naar deze avond te komen? Laat het ons weten via info@adfinismakelaars.nl of bel 0570 - 64 22 99. Wij kijken uit naar uw komst. De koffie en lekkere hapjes staan klaar!